Morning Lights

Üdv a lapon! Te most egy mindenes lapon jársz, ami a Morning Lights címet viseli. Az oldalon, a saját véleményeimet olvashatod el különböző dolgokról, személyekről,eseményekről. Néha egy kis blog is lesz, és talán néha extrákkal is szolgálok majd nektek. Szeretném megemlíteni, hogy ha nem tetszik neked valami, akkor azt normális módon fogalmazd meg, mert ha nem így teszel, nem foglak figyelembe venni. Igyekszem hetente jelentkezni bejegyzésekkel, ez azt is jelentheti,hogy minden nap lesznek bejegyzések, de lehet lesz olyan is, mikor hetente csak egy alkalommal jelentkezem majd. 

// Home // Cikkek // Extrák //  Twitter //

 
Chatbox
 
Az oldal


Szerkesztő: Fruzsi
Téma: Mindenes
Szolgáltató: Gportal
Css alap by: glamour-factory

Ha bármi véleményed akad a lappal kapcsolatban, azt normális formában tedd meg, ha trágár módon fogalmazol, nem foglak figyelembe venni. Mindent saját érzéseim,véleményem szerint írok meg, nem az a célom,hogy bárkit is megbántsak vele. Lehet,hogy néha lesznek helyesírási hibák, ez annak az oka, hogy diszgráfiás vagyok - szerencsére már egyre kisebb fokban - de igyekszem nagyon odafigyelni,hogy ne legyenek hibák. 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Főoldal

Az új kedvenc: Riverdale

2017.04.03. 14:35, Fruzsi

Ami azt illeti, mostanában valahogy nagyon leálltam a sorozatok nézésével. Mióta véget ért a TVD, azóta csak a Baby Daddy új évadát nézem, más sorozatot nem. Úgy gondoltam, hogy itt az ideje, hogy változtassak ezen, és a tegnapi napon nekikezdtem a Riverdale című sorozatnak. 

Az igazat megvallva, már régóta szerettem volna elkezdeni, de sok negatív kritikát hallottam róla, és ez elvette a kedvemet. Tegnap viszont rávettem magam, és elkezdtem megnézni a pilot-ot, ami már az első pillanattól kezdve megfogott. Kellemesen csalódtam benne. Most amúgy a 6.résznél járok, és még mindig imádom. 

Ha választani kéne egy kedvenc karaktert, akkor Veronicara esne a választásom,de a többieket is bírom. Viszont itt is vannak olyan karakterek, akiket megtudnék folytatni egy kanál vízben. Ilyen például Alice Cooper. Ha nekem ilyen anyám lenne, tuti már megszöktem volna otthonról. Elviselhetetlen egy nőszemély. 

Szeretem, hogy egy kicsit az első évados PLL-re hasonlít a sorozat. Legalábbis ami azt illeti, hogy itt azt akarják kideríteni, hogy mi történt Jasonnel Július 4-én, a PLL-ben meg ugye sokáig az után nyomoztak a lányok, hogy kiderítsék mi történt Ali eltűnésének estélyén. 

Ritkán fog meg ennyire egy sorozat, de most sikerült neki. Remélem, hogy nem fog kaszát kapni, és még egy darabig élvezhetjük Riverdale lakóinak izgalmas életét. 

Rebecca - A Manderley-ház asszonya

2017.03.31. 14:18, Fruzsi

Elég régen jöttem már színházas poszttal, talán valamikor ősszel, szóval épp itt az ideje,hogy egy újabb darabról írjak egy kicsit. Most a Rebecca - A Manderley-ház asszonya című darabra esett a választásom, amit 7 évvel ezelőtt, azaz 2010. Márciusában mutattak be, az Operettszínházban. A darab Daphne du Maurier regénye alapján készült. Miről is szól pontosan? 

A történetet a musicalben is a főszereplő naiv fiatal nő, "Én" elmesélésében ismerhetjük meg. Egy Côte d'Azur-i szállodában ismerkedik meg Lord Maxim de Winterrel, akinek felesége, Rebecca rejtélyes módon vesztette életét. Gyors udvarlás után ő lesz a második Mrs. De Winter, és férjével annak vidéki otthonába, a legendás Manderley-be költözik, mely az első pillanattól rideg és barátságtalan számára. Ráadásul nyomasztóan nehezedik rá az első Mrs. De Winter emléke, aki a ház minden tárgyában, szegletében, főképp Mrs. Danvers, a házvezetőnő gondolataiban folyamatosan jelen van. Az új úrnő úgy érzi, hogy Mrs. Danvers minden lépését figyeli, és állandó gyanakvással, rosszindulattal veszi körül. Férje, Maxim is egyre megközelíthetetlenebbnek tűnik számára sötét emlékekkel teli otthonában. A helyzet még tovább romlik, amikor megtalálják a vízbefúlt Rebecca holttestét, és újból vizsgálni kezdik az asszony halálának körülményeit…

Mikor bejelentették, hogy idehaza is bemutatják a Rebeccat, akkor megszereztem könyveb, és azonnal kiolvastam. Már a könyv is megfogott, és bár film is készült belőle azt nem tekintettem meg. Izgatottan vártam a darabot, és nem csalódtam. Két szereposztásban is játszották, és mind a kettőben láttam. Az egyikben Vágó Zsuzsi és Szabó P Szilveszter alakította a főszereplőket, a másikban pedig Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán, akik akkor még a színház oszlopos tagjai voltak, őket később Vágó Bernadett és Homonnay Zsolt váltotta. 

Az igazat megvallva, számomra Zsuzsi és Szilveszter a tökéletes "Én" és Maxim. Egyszerűen imádom őket együtt látni. Fantasztikus színészek külön-külön is, de együtt verhetetlen páros, legalábbis számomra a Rebeccaban. 
Nagyon jól fel van építve az egész darab. Fantasztikusak a jelmezek, a dalok, a díszlet, a táncosok. Egyszóval minden. Nagyon szeretem ezt a darabot is. Benne van a TOP 5-ben az én listámon.

Előre ittam a medve bőrére

2017.03.30. 16:32, Fruzsi

Tegnap előtt beszámoltam nektek arról, hogy munkát találtam. Nos, úgy néz ki, hogy sajnos előre ittam a medve bőrére, és korai volt az öröm, hiszen nem jött össze a dolog. Tegnap próbanapon voltam, és a nap végén közölték, hogy a továbbiakban nem kellek. Elég rosszul érintett a dolog, hisz annak ellenére, hogy nagyon nehéz volt, tetszett a dolog és szívesen csináltam volna. Az egyetlen pozitivum az az, hogy kifizették a próbanapot. Most egy kicsit el vagyok keseredve, de újból nekiálltam az álláskeresésnek, és remélhetőleg minél hamarabb találok valami végleges megoldást. Holnaptól igyekszem visszatérni a régi kerékvágásba. Először is, szeretnék egy virágos tavaszi kinézetet hozni, ami igazán jó kedvre deríti az embert, illetve szeretnék több, új cikksorozatot is elhozni nektek. Természetesen TAG videók is lesznek majd. 

Munkát találtam!

2017.03.28. 14:20, Fruzsi
Címkék: blog munka

Hosszú hónapok óta, végre sikerült munkát találnom! Egy kertészetbe fogok dolgozni, a holnapi naptól kezdve. Nagyon örülök, hogy végre siekrült valamit találnom, de ennek az a hátránya, hogy a blog kicsit háttérbe fog szorulni. Igyekezni fogok időzített bejegyzéseket csinálni, hogy azért hetente párszor legyen valami új tartalom a lapon, de nem ígérek semmit. Lehet, hogy csak a Nikki-s lapomra lesz idő, de azért próbálkozom, hogy a blogomat se hanyagoljam el. Hétköznaponta fogok dolgozni délután négyik, így olyan 5-6 fele érek haza. Remélem menni fog mind a két lap szerkesztése, mert nagyon a szívemhez nőtt ez a lap is. 

Tények rólam

2017.03.25. 11:20, Fruzsi
Címkék: tények személyes

A mai napon ismét egy olyan bejegyzéssel érkeztem hozzátok, amiből jobban megismerhettek engem. Olyan infókat szedtem most össze, amiket még nem említettem nektek, vagyis ha jól emlékszem, akkor még nem írtam egyetlen posztban sem ezekről. Kezdjünk is neki. ű

  • Nem szeretek moziba járni: Szerintem én vagyok az egyedüli ember az ismerőseim közül, aki nem szeret moziba járni. Egy kezemen megtudnám számolni, hogy az elmúlt 5 évben, hányszor mentem el moziba. Nekem kényelmetlen az egész. Egyszerűen nem vonz, hogy bármilyen filmre is jegyet vegyek, hogy utána 1.5 órán keresztül kényelmetlenül érezzem magam. 
  • Nem szeretem a kávét: A családban nálunk mindenki kávézik, kivéve engem. Többször megkóstoltam már, de nem ízlik. Számomra nagyon keserű az íze, még akkor is, ha sok cukrot teszek bele. Néha-néha iszok egy kis csésze cappuccino-t, de ennyi. 
  • Rosszak a bokaszalagjaim: Sajnos mind a két lábamba, nagyon gyenégk a bokaszalagok. Szinte naponta előfordul, hogy kibicsaklik valamelyik bokám. Orvoshoz kéne vele mennem, de pár évvel ezelőtt, mikor elmentem egy ortopéd rendelésre, akkor vagy 5 órát várakoztam, és nem kerültem sorra, így elvette a kedvem az egésztől. 
  • Válogatós vagyok sorozatok terén: Nehezen veszem rá magam arra, hogy elkezdjek egy sorozatot nézni, és ha neki is kezdtek, és az első rész nem fog meg, akkor abban a pillanatban nálam már halálra van ítélve a sorozat. Tudom, hogy ez hiba, mert sok esetben az első rész elég gyenge, és csak utána indul be az egész, de nem tudok rajta változtatni még. 
 

Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints