• Morning Lights • Vélemények,kritikák,személyes bejegyzések •
Morning Lights


Üdv a lapon! Te most egy mindenes lapon jársz, ami a Morning Lights címet viseli. Az oldalon, a saját véleményeimet olvashatod el különböző dolgokról, személyekről,eseményekről. Néha egy kis blog is lesz, és talán néha extrákkal is szolgálok majd nektek. Szeretném megemlíteni, hogy ha nem tetszik neked valami, akkor azt normális módon fogalmazd meg, mert ha nem így teszel, nem foglak figyelembe venni. Igyekszem hetente jelentkezni bejegyzésekkel, ez azt is jelentheti,hogy minden nap lesznek bejegyzések, de lehet lesz olyan is, mikor hetente csak egy alkalommal jelentkezem majd. 

// Home // Cikkek // Extrák //  Twitter //

 
Chatbox

 
Csillagok
 
Az oldal


Szerkesztő: Fruzsi
Téma: Mindenes
Szolgáltató: Gportal
design by: Glamour-factory.gp

Ha bármi véleményed akad a lappal kapcsolatban, azt normális formában tedd meg, ha trágár módon fogalmazol, nem foglak figyelembe venni. Mindent saját érzéseim,véleményem szerint írok meg, nem az a célom,hogy bárkit is megbántsak vele. Lehet,hogy néha lesznek helyesírási hibák, ez annak az oka, hogy diszgráfiás vagyok - szerencsére már egyre kisebb fokban - de igyekszem nagyon odafigyelni,hogy ne legyenek hibák. 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Főoldal

Akik nagyobb figyelmet érdemelnének - 1.rész

2017.04.06. 12:21, Fruzsi

Arra a döntésre jutottam, hogy elindítok egy új cikksorozatot, melyekben olyan hazai és külföldi színészeket/színésznőket mutatok be, akik bár nagyszerűek abban amit csinálnak, sajnos elég kevesen ismerik őket. Első körben egy hazai művésznőre esett a választásom, aki az Operettszínház oszlopos és igazán tehetséges tagja, Vágó Zsuzsi.

Sajnos manapság inkább mindenhol az úgynevezett celebeket és valóságshow hősöket értékelik, akik igazából semmit se tettek le az asztalra, viszont az olyan művészeket mint Zsuzsi is, csak egy bizonyos réteg ismeri, azok akik mozognak a színház világában. 

Zsuzsival akkor találkoztam először, amikor megnéztem felvételről a Rudolfot. Sajnos amikor elkezdtem érdeklődni a színház világa iránt, ezt a darabot már nem játszották, így sajnos csak felvételről láthattam. A színésznő játéka és tehetsége egyből levett a lábmaról. Sokáig Szinetár Dóra volt a kedvencem, de Zsuzsi hamar letaszította Őt a trónról. 

A következő darab amiben láttam, az az Abigél volt, ahol Vitay Georginát kelit életre Zsuzsi. Azt hiszem ez volt az a darab, ahol végérvényesen a kedvencemmé vált. Csodásan építi fel a karaktereket, mesés a játéka is a hangja is, és ez persze nem csak erre a darabra, hanem az összes többire is igaz. 

Ezt követően jött a Rebecca, amit először Dórival és Zolival láttam, de az igazat megvallva nem nyűgöztek le nagyon. Amikor viszont, Zsuzsival és Szilveszterrel is láttam a darabot..Édes istenem, ezt a két karaktert, erre a két színészre szabták. 

Már volt szerencsém találkozni a színésznővel, és minden alkalommal annyira kedves és közvetlen volt! Imádnvialó de tényleg! Aki még nem ismerné, annak ajánlom, hogy keressen rá a nevére a Youtubeon és nézzen meg tőle egy két videót. Fontos tudnunk, hogy nem csak külföldön vannak igazán tehetséges emberek, hanem kicsiny hazánkban is. 

Amiket szeretnék venni

2017.04.04. 11:22, Fruzsi
Címkék: blog vásárlás

A mai napon ismét egy olyan bejegyzéssel jövök hozzátok, amiben azokat a dolgokat mutatom be nektek, amik szerepelnek a bevásárlólistámon, de még nem jutottam el oda, hogy meg is vegyem őket, mert vagy nem találtam egyáltalán, vagy éppen ami volt az nem tetszett. Lássunk is hozzá. 

 

1. Karóra: Az elmúlt időszakban valahogy az órák szerelmese lettem. Sokszor nézek az üzletekben karórákat, de valahogy egyik sem fog meg. Viszont Aliexpressen elég szépek vannak, így valószínűleg onnan fogok rendelni, néhányán darabot. Sokkal praktikusabb lesz, hogy nem kell állandóan a telefonomat elővenni azért, hogy megnézzem mennyi az idő. 

2. Táska: Szerintem egy nőnek két dologból sosincs elég...Az egyik a cipő, a másik pedig a táska. Szerencsére elég sok táskám van, de szeretnék még többet beszerezni, mert a mostaniak már nem a kedvenceim. Nagyon megtetszettek azok a darabok, amikben az oldaluk merevített, így valószínűleg olyat fogok beszerezni. 

 

3.Zoknik: Szerintem nem én vagyok az egyetlen, akinek a zokniai párja, rejtélyes körülmények között eltűnnek, és bárhol keresi az ember, sehol se találja meg. Bár már lassan itt a nyár, azért szeretnék beszerezni néhány szuper bokazoknit, mert az sose árt. Eddig sajnos mindenhol csak hülye műszálas zoknikat találtam, ami szóba se jöhet. 

4. Leggings: Szeretnék most már rendszeresen sportolni, és ahhoz nem ártana beszereznem néhány leggings-et, hiszen abban nagyon kényelmes sportolni, legyen szó kerékpározásról, korcsolyázásról vagy épp kocogásról, és egyéb tevékenységről. 

Az új kedvenc: Riverdale

2017.04.03. 14:35, Fruzsi

Ami azt illeti, mostanában valahogy nagyon leálltam a sorozatok nézésével. Mióta véget ért a TVD, azóta csak a Baby Daddy új évadát nézem, más sorozatot nem. Úgy gondoltam, hogy itt az ideje, hogy változtassak ezen, és a tegnapi napon nekikezdtem a Riverdale című sorozatnak. 

Az igazat megvallva, már régóta szerettem volna elkezdeni, de sok negatív kritikát hallottam róla, és ez elvette a kedvemet. Tegnap viszont rávettem magam, és elkezdtem megnézni a pilot-ot, ami már az első pillanattól kezdve megfogott. Kellemesen csalódtam benne. Most amúgy a 6.résznél járok, és még mindig imádom. 

Ha választani kéne egy kedvenc karaktert, akkor Veronicara esne a választásom,de a többieket is bírom. Viszont itt is vannak olyan karakterek, akiket megtudnék folytatni egy kanál vízben. Ilyen például Alice Cooper. Ha nekem ilyen anyám lenne, tuti már megszöktem volna otthonról. Elviselhetetlen egy nőszemély. 

Szeretem, hogy egy kicsit az első évados PLL-re hasonlít a sorozat. Legalábbis ami azt illeti, hogy itt azt akarják kideríteni, hogy mi történt Jasonnel Július 4-én, a PLL-ben meg ugye sokáig az után nyomoztak a lányok, hogy kiderítsék mi történt Ali eltűnésének estélyén. 

Ritkán fog meg ennyire egy sorozat, de most sikerült neki. Remélem, hogy nem fog kaszát kapni, és még egy darabig élvezhetjük Riverdale lakóinak izgalmas életét. 

Rebecca - A Manderley-ház asszonya

2017.03.31. 14:18, Fruzsi

Elég régen jöttem már színházas poszttal, talán valamikor ősszel, szóval épp itt az ideje,hogy egy újabb darabról írjak egy kicsit. Most a Rebecca - A Manderley-ház asszonya című darabra esett a választásom, amit 7 évvel ezelőtt, azaz 2010. Márciusában mutattak be, az Operettszínházban. A darab Daphne du Maurier regénye alapján készült. Miről is szól pontosan? 

A történetet a musicalben is a főszereplő naiv fiatal nő, "Én" elmesélésében ismerhetjük meg. Egy Côte d'Azur-i szállodában ismerkedik meg Lord Maxim de Winterrel, akinek felesége, Rebecca rejtélyes módon vesztette életét. Gyors udvarlás után ő lesz a második Mrs. De Winter, és férjével annak vidéki otthonába, a legendás Manderley-be költözik, mely az első pillanattól rideg és barátságtalan számára. Ráadásul nyomasztóan nehezedik rá az első Mrs. De Winter emléke, aki a ház minden tárgyában, szegletében, főképp Mrs. Danvers, a házvezetőnő gondolataiban folyamatosan jelen van. Az új úrnő úgy érzi, hogy Mrs. Danvers minden lépését figyeli, és állandó gyanakvással, rosszindulattal veszi körül. Férje, Maxim is egyre megközelíthetetlenebbnek tűnik számára sötét emlékekkel teli otthonában. A helyzet még tovább romlik, amikor megtalálják a vízbefúlt Rebecca holttestét, és újból vizsgálni kezdik az asszony halálának körülményeit…

Mikor bejelentették, hogy idehaza is bemutatják a Rebeccat, akkor megszereztem könyveb, és azonnal kiolvastam. Már a könyv is megfogott, és bár film is készült belőle azt nem tekintettem meg. Izgatottan vártam a darabot, és nem csalódtam. Két szereposztásban is játszották, és mind a kettőben láttam. Az egyikben Vágó Zsuzsi és Szabó P Szilveszter alakította a főszereplőket, a másikban pedig Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán, akik akkor még a színház oszlopos tagjai voltak, őket később Vágó Bernadett és Homonnay Zsolt váltotta. 

Az igazat megvallva, számomra Zsuzsi és Szilveszter a tökéletes "Én" és Maxim. Egyszerűen imádom őket együtt látni. Fantasztikus színészek külön-külön is, de együtt verhetetlen páros, legalábbis számomra a Rebeccaban. 
Nagyon jól fel van építve az egész darab. Fantasztikusak a jelmezek, a dalok, a díszlet, a táncosok. Egyszóval minden. Nagyon szeretem ezt a darabot is. Benne van a TOP 5-ben az én listámon.

Előre ittam a medve bőrére

2017.03.30. 16:32, Fruzsi

Tegnap előtt beszámoltam nektek arról, hogy munkát találtam. Nos, úgy néz ki, hogy sajnos előre ittam a medve bőrére, és korai volt az öröm, hiszen nem jött össze a dolog. Tegnap próbanapon voltam, és a nap végén közölték, hogy a továbbiakban nem kellek. Elég rosszul érintett a dolog, hisz annak ellenére, hogy nagyon nehéz volt, tetszett a dolog és szívesen csináltam volna. Az egyetlen pozitivum az az, hogy kifizették a próbanapot. Most egy kicsit el vagyok keseredve, de újból nekiálltam az álláskeresésnek, és remélhetőleg minél hamarabb találok valami végleges megoldást. Holnaptól igyekszem visszatérni a régi kerékvágásba. Először is, szeretnék egy virágos tavaszi kinézetet hozni, ami igazán jó kedvre deríti az embert, illetve szeretnék több, új cikksorozatot is elhozni nektek. Természetesen TAG videók is lesznek majd. 

 

ÚJRA NYITVA! ~FBLOG~ ÁLLATKÍSÉRLETEKTÕL MENTES A SMINKED? ~HAMAROSAN KREDIT NYEREMÉNY! TERMÉKTESZTEK!~FBLOG~ÚJRA NYITVA!    *****    Astropapa-iskolája mindenkit szeretettel vár és INGYENES TANÁCSOT AD minden kedves érdeklõdõnek!    *****    Supernatural - ODaát - 13. ÉVad - Extrák - Infók - ÉRdekességek - ODaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - ODaát    *****    A csillagjövõ oldalon,nem csak alacsonyak az árak, hanem a tanácsadás, teljesen ingyenes. Szeretettel várlak minden nap    *****    Új design! Az egyetlen magyar Olicity és a legaktívabb Zöld Íjász rajongói oldala! 6. évad & Arrowverse hírek!    *****    No.1 Christina Aguilera Fan Site - Minden ami X-Tina, minden héten újdonságok! Katt!    *****    TelenovelasWeb - Hírek, képek, videók, saját véleménnyel tarkított bejegyzések telenovellákról és a színészekrõl! Gyere!    *****    Hamarosan olvashatók lesznek az oldalamon az Asztro-tükör asztrológiai írásai, cikkei.    *****    Gesztenye, gesztenye, gesztenye... és egy álmos sün! Gyertek az októberi rétre Mályvával és Pipitérrel! Irány a Mesetár!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Ha te is a letisztult stílus híve vagy, nézz be hozzám! Smink, ruha, kritika //Style and Stuff// Style and Stuff//    *****    MINDEN HÓNAPBAN INGYENES G-PORTÁL SABLON! TELJESEN ÁTSZERKESZTHETÕ A LEGÚJABB KÓDOKKAL! Ne maradj le egyik hónapban sem!    *****    Rendeld meg az asztrológiai csomagok egyikét és teljesen ingyen megbeszélheted velem a kérdéseidet telefonon, skypeon!!!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film! Film!Film!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!    *****    A CSILLAGJÖVÕ OLDALON RENDKÍVÜLI AKCIÓK,LEHETÕSÉGEK.A MEGRENDELÉSEK UTÁN TELJESEN INGYENES KONZULTÁCIÓ,TANÁCSADÁS.VÁRLAK    *****    Õszi manókalandok a réten! Búcsúztassátok el ti is útra kelõ madarainkat Mályvával és Pipitérrel! Gyertek a Mesetárba!    *****    | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale |    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Infrashape Horizontal fittness stúdió Debrecen